Graag wil ik je bedanken voor de professionele tips en trick 

die je mij gaf tijdens de privélessen dit voorjaar.

Ik heb er enorm veel van opgestoken tijdens die lessen - zowel de praktische tips van het bloemschikken - als de latijnse namen van bloemen - waar ik bij sommigen moeite had om te onthouden. Je pushte mij om verder te kijken/te doen en vooruit te kijken bij het ontwerpen van een bloemstuk.

Een zeer positieve ervaring om deze lessen te volgen.

Bloemrijke groeten.

Johan


 

Als beginnend florist, toen nog bezig met de opleiding en met geen commerciële achtergrond zat met veel vragen over mijn opstart. "zou ik een winkel beginnen of niet? en hoe moet het dan verder als ik dat niet wil? hoe krijg ik bekendheid als ik alleen op bestelling werk? volledig ecologisch of ook gangbare bloemen van de groothandel? zelf bloemen telen of samenwerken?",... Kortom, ik zat met veel vragen, waar Hilde als ervaren florist me zeker advies heeft gegeven. Beslissingen neem je zelf, maar Hilde haar verhalen over haar eigen zaak vroeger en over collega's die ze kende, inspireerde me, het was een klankbord dat ik toen nodig had. Het gaf me zelfvertrouwen om de sprong te wagen en er 200% voor te gaan. Door haar inspiratie en brainstormsessies zijn we nu thuis een ruimte aan het maken waar ik binnenkort zelf mijn workshops kan geven. Ze heeft me geholpen bij de opmaak van mijn website, die ik nu zelf en op eender welk tijdstip kan aanpassen indien nodig, zo gemakkelijk! Je moet natuurlijk blijven investeren in je zaak en de voor en nadelen afwegen, maar je netwerk verruimen helpt natuurlijk als je mensen kent die ook een groot netwerk hebben, daar ben ik Hilde zeker dankbaar voor. En als ik nu nog met vragen zit, kan ik haar nog steeds een mailtje sturen, zo fijn! Dikke merci, Hilde!

 

Heidi Engelen - Greengreetz.be


 

Hilde is een fijne dame met veel ervaring als florist.

Ik volgde bij haar 1 jaar opleiding via Syntra,

ben haar vooral gaan waarderen doordat ik haar al

enkele keren heb gevraagd voor een individuele workshop.

Zij is erg goed in haar vak en het samen oefenen en technieken toepassen was voor mij een waardevolle ervaring.

Ik kreeg ook heel wat tips mee die belangrijk zijn voor

de opstart van mijn eigen bedrijfje.

Behalve ervaren florist is Hilde ook iemand die oog

heeft voor de mooie dingen in het leven.

Dat is voor mij sowieso een meerwaarde.

 

Kaat      Hoy.be


Veeeeel dank aan Hilde,

Een ervaren dame die u de innerlijke rust geeft waardoor je ontspannen kan werken!

Die veeel ervaring heeft en super handige tips!

Nooit teveel om op al mijn vragen te beantwoorden!  

Een fijn gevoel wetende dat je op Hilde kan rekenen!

Hilde ik ben u zo dankbaar!

 

Ann-Britt        Ann-Fleur